Bordercolliet Demssin Look At Me ja Arttulan Arsenikki

maanantai 8. elokuuta 2011

Mökillä

Perjantaina kokosimme lauman jälleen hoppaan ja matkasimme Turengin kautta Padasjoelle. Teemme joka kesä retken kummityttömme Lotan kanssa Pasin isän Raimon ja hänen vaimonsa Pirkon mökille. Jännäsimme kelejä, kun ennustukset vaihtelivat kauniista kesäsäästä +18 asteeseen ja kaatosateeseen. Onneksi ilmat suosivat ja lämpöä oli riittävästi ja järvikin lämpeni 22,5 asteeseen. Sieltä ei olisi halunnut poistua kun kerran oli saanut itsensä kasteltua. Ja kyllä sitä aika monta kertaa käytiinkin päivän aikana lutaamassa, sekä kaksi- että nelijalkaiset.
 
Nemo oppi viime kesänä uimaan kunnolla samassa paikassa ja nyt se vähän ensin totutteli ja sitten alkoi tekemään kierroksia. Niki taas kun oli ekakertalainen, lutasi rannassa eikä tullut kauhean pitkälle. Lopulta sekin alkoi uimaan ja sitten sitä ei olisi järvestä pois saanutkaan. Ja kun lopulta emme niitä enää uimaan päästäneet, sai olla tarkkana kun Nikikin yritti joka raosta päästä takaisin. Taisi olla mukavaa touhua! :) Ja koville taisi ottaa koska molemmat olivat pari päivää sangen rauhallisia.

Perinteiden mukaisesti pompin järkkärin kanssa järveen ja toivoin etten kellahda! Ranta on onneksi matala ja tasainen, eli siinä uskaltaa vähän kikkailla kamerankin kanssa. ;)

 
Niki ja veneen jälkiaallot




Nemo etsii noudettavaa...
Ja jotain se löysi, oli se sitten keppi tai lelu, kaikki käy



Saanko tulla hakemaan? Saanko? Joko nyt?
No nyt!



Niki hokasi kuinka homma toimii!





Lisää kuvia aiheesta "Koirat ui" löydät täältä: Mökkikuvat






1 kommentti: