Bordercolliet Demssin Look At Me ja Arttulan Arsenikki

sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Ryhmänäyttely Somerolla

Kävimme näyttäytymässä Someron ryhmänäyttelyssä, tuomarina Veli-Pekka Kumpumäki ja tuloksena jälleen EH, tällä kertaa AVO-luokassa. Nemo kirmasi mielestäni hyvin ja seisoikin kauniisti, mutta tuomari ei nähnyt asiaa ihan näin.

"Hieman vaisu olemus. Mittasuhteiltaan hyvä. Hyväilmeinen pää, jossa otsapenger saisi olla selvempi. Jännittää hieman ylälinjaansa. Turhan luisu lantio. Löysyyttä kyynärpäissä. Sopiva luusto. Eritt. hyvä karvan laatu. Taka-askel saisi olla pontevampi. Edessä löysyyttä. Saisi herätä jo!"

Nemo jännittää ihan älyttömästi näyttelytilanteessa ja sille ei kelpaa lelut eikä namit. Ja tadaa, vika on jälleen, missäs muussakaan kun hihnan toisessa päässä. Mielestäni en kauheasti jännitä enää näitä tilanteita, mutta koira kertoo toista. Samaa oli havaittavissa siellä toko-kokeessa, jossa itse kokeessa mentiin miten sattui, mutta sen jälkeen Nemo olisi tehnyt ihan mitä vaan ihan miten päin vaan. Eli ei taida olla muuta vaihtoehtoa kun joko mennä hermojen hallinta kurssille tai vaihtaa handleria. Nemon kasvattaja Eija olisi mennyt seuraavassa näyttelyssä, mutta kalenterit eivät täsmää näyttelyiden osalta. Kokeilimme hieman siten että menin muutaman metrin päähän ja Eija tuli Nemon kanssa perässä ja kyllä oli vauhtia ja ilmettä! Hurtta on kovasti mun perään, eli meikäläisestä olisi enemmän hyötyä kehän laidalla kuin itse kehässä...

Muuten näyttelystä jäi hyvä fiilis. Järjestelyt olivat loistavat ja koiria ei liikaa! Parin hallinäyttelyn jälkeen on kiva että saa kunnolla happea ja ettei tarvitse suunnitella koiran sylissä pitämistä ettei olisi kokoajan jonkun jalan tai kärryn alla! :)

Tuulitukat odottaa vuoroaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti