Bordercolliet Demssin Look At Me ja Arttulan Arsenikki

lauantai 17. heinäkuuta 2010

Erittäin hyvä ellei täydellinen : )

Nyt se on sitten koettu. Meinaan ihka oikea, virallinen näyttely. Ja ei päivä olisi voinut parempi olla! Niinhän siinä kävi, että EH putkahti näin ensimmäisellä kerralla. Tässä arvostelu, tuomarina oli Veli-Pekka Kumpumäki.

"Hyvä kokonaisuus jolla erittäin hyvät mittasuhteet. Hyvä valpasilmeinen, urosmainen pää. Hyvät kulmaukset, sopiva luusto. Ylälinjan tulisi olla vakaampi, erityisesti liikkeessä. Kaunis karvapeite. Hyvä askelpituus, mutta saisi asettua paremmin."

Erittäin tyytyväinen olen siihen, että kaikki "moitteet" ovat korjattavissa pelkällä treenauksella. Kaikki millä oikeastaan on väliä, esim. rakenne ja luusto, saivat pelkästään kehuja! Ei sanaakaan lurpattavasta korvasta. Jee!! Tuomari sanoikin, että olisi tullut vaaleanpunainen, jos noita paria virhettä ei olisi ollut. Tästä on hyvä jatkaa!

Muutenkin oli onnistunut päivä, tavattiin kasvattajan kanssa ensimmäisen kerran sitten luovutuksen jälkeen. Kiitos Eijalle tassujen pikatrimmauksesta ja vinkeistä seuraavaa näyttelyä ajatellen!



2 kommenttia:

  1. Hienoa "kaunis poika" Nemo,kun näin hyvin alkoi, niin mihinkä vielä päädyttekään

    VastaaPoista